Zonne - energie

zonnepanelen
20200919_175744

Zonnepanelen

Wij plaatsen steeds zonnepanelen van de beste kwaliteit hiervoor werken we samen met Q Cells. Q CELLS zonnepanelen behoren wereldwijd tot de krachtigste en meest rendabele op de markt. Wij bieden u de hoogste prestatieklassen met handzame paneelafmetingen en technisch hoogwaardige producten, zodat u veilig en zelfstandig milieuvriendelijke zonne-energie kunt produceren.

Omvormer

Voor de omvormers wekken wij bewust met 2 merken. Zo kan de klant steeds een keuze maken wat het beste bij hun past. Enerzijds hebben we de sma omvormer dat een topkwaliteit bied en oerdegelijke duitse kwaliteit. Daarnaast  bieden we ook Huwawei aan dat een perfecte match is tussen kwaliteit en prijs. Naar uitbreiding toe zijn deze omvormers reeds voorzien van koppeling op een baterij 

Batterij

Nu de terugdraaiende teller bijna tot het verleden hoort bieden wij andere oplossingen.Om je zelfverbruik te maximaliseren, kan je een thuisbatterij installeren. Zo kan je nog beter gebruik maken van je zelf geproduceerde energie. Je kan je overdag geproduceerde energie opslaan in je thuisbatterij en deze gebruiken op momenten dat je zonnepanelen geen energie opwekken, bvb. ’s avonds of ’s nachts.